Høsten er her med mørkere kvelder, vi koser oss mer hjemme foran TVen.
Det kan være veldig koselig, men det er enda bedre å krype opp på sofaen under et teppe hvis vi har en deilig kake til kaffen.
De fleste vet med høsten kommer også også Halloween, og mange gjør pynter opp med gresskar både ute og inne.
Hva med å bruke gresskar til en deilig kake?
Gresskar er både søte og myke, og passer derfor perfekt til både mat og bakering og desserter.
Denne ostekaken er en klar favoritt. Den er raskt, enkel og nydelig.
Du trenger:
• 1 pakke flødeost
• ½ dl sukker
• 3,5 dl fløte
• 4,5 dl melk
• 1 pakke vaniliebudding (pulver)
• 2,25 dl gresskarpuré
• 1 ts gresskarkrydder ( se under)
• 1 pakke kjeks ( Pers kjeks eller Digestive)
• Valnøtter til pynt
• Karamelsauce
Gresskar krydder:
• 4 ss kanel
• 2 ss ingefær
• 2 spiseskjeer nellikker
• 2 ts muskatnøtt
Følg med på filmen for fremgangsmåte: