Det er ingen hemmelighet at restauranter regelmessig kaster mye mat. Men da en restauranteier i Kochi i India, la merke til en hjemløs kvinne som spiste fra søppelbøtta, skjønte hun at hun ville gjøre noe. Det er da Minu Pauline, som driver en restaurant kalt Pappadavada, fikk en strålende ide. Hun bestemte seg for å sette opp et kjøleskap utenfor restauranten sin hvor hun kan legge mat som er til overs og la hjemløse og sultne mennesker forsyne seg selv.
Kjøleskapet fylles med forskjellig mat. Den er åpen døgnet rundt, og alle som vil kan forsyne seg.
Pauline legger i rundt 75 til 80 porsjoner mat hver dag, og andre restauranter legger også regelmessig sine rester i kjøleskapet.
«Pengene er dine,» fortalte hun The Huffington Post. «Men ressursene tilhører samfunnet. Det er meldingen jeg vil sende ut. Hvis du sløser bort pengene dine, sløser du bort samfunnets ressurser. »
Se klippet under her: