Se her og lag den nydeligste ostekaken så lett som bare det!

Høsten er her med mørkere kvelder, vi koser oss mer hjemme foran TVen.

Det kan være veldig koselig, men det er enda bedre å krype opp på sofaen under et teppe hvis vi har en deilig kake til kaffen.

De fleste vet med høsten kommer også også Halloween, og mange gjør pynter opp med gresskar både ute og inne.

Hva med å bruke gresskar til en deilig kake?

Gresskar er både søte og myke, og passer derfor perfekt til både mat og bakering og desserter.

Denne ostekaken er en klar favoritt. Den er raskt, enkel og nydelig.

Du trenger:

• 1 pakke flødeost 
• ½ dl sukker
• 3,5 dl fløte
• 4,5 dl melk
• 1 pakke vaniliebudding (pulver)
• 2,25 dl gresskarpuré
• 1 ts gresskarkrydder ( se under)
• 1 pakke kjeks ( Pers kjeks eller Digestive)

• Valnøtter til pynt
• Karamelsauce

Gresskar krydder:

• 4 ss kanel
• 2 ss ingefær
• 2 spiseskjeer nellikker
• 2 ts muskatnøtt

Følg med på filmen for fremgangsmåte:

Du har ganske sikkert en eggedeler liggende, men har du tenkt på at den kan brukes så mye mer enn å dele egg?

En eggedeler nok er noe vi alle sammen har liggende i en skuff eller i et skap, men hvor ofte bruker vi den egentlig? Vi kjøper så mange fancy ting for å gjøre hverdagen enklere, men et lite kjøkkenredskap som vi allerede har kan det hende vi har glemt at kan gjøre mer for oss enn å dele egg.

Vi kan dele pølser, kokte poteter, agurker, smør og mye mer. Det er bare fantasien som setter grenser.

Maten vi skal kutte må ha en passe myk konsistens, det er det eneste kriteriet.

Se filmen under og bli inspirert: